Přihlášení
Ztratili jste heslo?

0 položek za 0 Kč s DPHKošík

Cukrářská technologie, Alena Půlpánová

Cukrářská technologie, Alena Půlpánová
Katalogové číslo: 720P90000084
Obrázek k výrobku 4740 - Cukrářská technologie, Alena Půlpánová
Klikni pro zobrazení většího obrázku
Skladem 3 ks
347 Kčs DPH/ ks
347
ks
Anotace
Publikace je přepracována v souladu s aktuálními předpisy, doplněna o nové trendy cukrářské výroby, které například zahrnují i práci s novými plodinami.

Spolu s uvedenými plodinami je dnes také mnohem širší a pestřejší trh s cukrářskými surovinami, polotovary a pomůckami k cukrářské výrobě, a tak nám v mnohých případech velmi usnadní vlastní výrobu a dohotovení - zdobení cukrářských výrobků. I tyto okolnosti bylo nutné do textu třetího vydání zahrnout.Tato kniha je určena především pro výuku předmětu cukrářská výroba učebního oboru cukrář, stejně jako je možné i její využití k výuce popsané problematiky na hotelových školách i pro doplnění učiva v oboru kuchař. Zároveň je koncipována k praktickému využití jako užitečná pomůcka pro mnohé odborníky v cukrářské výrobě, ale může posloužit i amatérským zájemcům a nadšencům o tento náročný, ale krásný obor.

Cukrářská technologie, Alena Půlpánová

Renata Novotná
phone+420 465 670 474

Zasílat novinky

Informace o zpracování osobních údajů (GDPR).

Odhlášení z odběru

Při poskytování služeb nám pomáhají cookies. Pro více informací klikněte zde. Používáním webu vyjadřujete souhlas.Souhlasím